Турците пишат - произведено в Юръп, а другото е Китайска Народна Република
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на тампон на шенкела( скърцаща втулка)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТурците пишат - произведено в Юръп, а другото е Китайска Народна Република
На никоя турска стока не би следвало да стои надпис произведено в EU. Това е подвеждащ търговски трик.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеОще веднъж браво на lordliness - скобата е идеална за смяна на втулките, става и без канал само малко трябва да се легне.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщениеВ началото като се избиват старите и после при новите като влизат накрая е по-трудно, а иначе носача не съм го свалял, натиснах го надолу и пъхнах дървено трупче да го държи така да не пречи на скобата.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеКолко пари излиза тази скоба при стругар?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Огромни благодарности на колегата за чертежа на скобата! Колега на баща ми направи скобата и днес си направих смяната! Най - трудно беше първоначалното развиване на дългия болт, който минава през втулката и онази къса щанга към горния носач.sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщениеОгромни благодарности на колегата за чертежа на скобата! Колега на баща ми направи скобата и днес си направих смяната! Най - трудно беше първоначалното развиване на дългия болт, който минава през втулката и онази къса щанга към горния носач., радвам се че си се справил.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от oriono Покажи съобщениеЗдравей
Искам само да попитам откъде взе материал за втулката.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от oriono Покажи съобщениеТъпо от моя страна. За скобата естествено.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment